Diensten

Na een kennismaking ga ik met u ongeveer 1 uur een massage aan op mijn massagetafel met toepasselijke muziek en heerlijke massage olie, erotisch of reukloos, aan u de keus. Hoewel het voor de meeste mannen geen probleem is om een orgasme te krijgen zijn er nog steeds vrouwen die weinig tot geen orgasme mogen ervaren. De realiteit is dat veel vrouwen, ongeveer 22%, daar moeite mee hebben en dat 7% nog nooit zijn klaargekomen.

Bovendien faken 15% soms een orgasme om de partner tevreden te stellen. Mijn ervaring is dat met aandacht en geduld veel bereikt kan worden. Door uw gevoelige plekjes te ontdekken & activeren kan ik er voor zorgen dat u een heerlijk euforisch gevoel bereikt met waar een orgasme vaak tot gevolg is. We bouwen het stap voor stap op, en we zorgen dat u met een ontspannend, tevreden en voldaan gevoel onze sessie af kunnen sluiten.

Voor nieuwkomers of vrouwen die al eerder een erotische massage hebben genoten, u hoeft niet bang te zijn. Nerveus op een eerste keer is geheel normaan en het gaat erom dat we het samen op kunnen bouwen. U zult merken dat de volgende keren, een stuk eenvoudiger zal verlopen omdat u over de gevoelsmatige drempel heen bent gestapt. Ik nodig u uit voor verder contact, en hoe wij het beste elkaar kunnen vinden hierin.