Over mij

Ik ben Arend, een professional in massages in de breedste zin voor de duur van ruim 14 jaar. Ik biedt persoonlijke en intieme begeleiding voor dames vanaf 21 jaar en ouder die twijfelen over hun seksualiteit, gevoelens maar ook back to basic willen en opnieuw leren te genieten. Aanraking en plezier is menselijk. Ook u heeft er als vrouw gewoon recht op.

Ik biedt mijn massages dan ook exclusief voor vrouwen alleen, waarbij discretie altijd voorop staat. Of u nu een politieagente, verpleegster, gescheiden of alleenstaand bent, wellicht geniet van uw AOW, voor mij is er geen onderscheid. U kunt mij benaderen onder de pagina contact waar u mij appen, bellen kunt of zelfs het versturen van een persoonlijke email.

Ook koppels waarvan de man het toelaat is het mogelijk een afspraak te maken. Ik biedt echter geen diensten voor mannen of dat ik een biseksueele aard heb. Dat is dus niet zo. Discretie is altijd geboden en belangrijker een ontspannen sfeer staat altijd voorop. Ik biedt diensten in de provincie Drenthe aan huis of zelfs in hotel op afspraak. Informeer naar de mogelijkheden.